Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Józsa Anita

Kedves Ági! Nagyon örülök, hogy Rád találtam a Facebook-on, reklámfilmed segítségével. Végig csináltam a 21 napot, nagyon jól esett. A Pilates nem új számomra majdnem 2 éve csinálom naponta fél órát. Mióta megtaláltalak, nagyon sokat olvasom blogodat, sok-sok új információt szerezve. Nagyon élveztem ezt a 3 hetet. Ami megfogott, a mozgáson kívül, a nagyon kedves, vidám habitusod, a jó humorod, az örök vidámságod, mosolyod, könnyedséged, a jópofa elnevezések, amiket egy-egy napi gyakorlatsornak adtál. Szóval tele vagyok energiával, nagyon jó hatással voltál rám, és azt gondolom 52 évesen ez az én mozgásformám. Köszönöm Neked az elmúlt 21 napot!

Üdvözlettel: Józsa Anita