Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Judit

Megdöbbentő volt, hogy már az első hét gyakorlás után elmúlt a derékfájásom és a jógaórán megdicsértek, hogy ügyesen leadtam pár fölös kilót. Ami sajnos nem igaz, de úgy látszik, a torna szebb tartást eredményezett és valahogy „összekapta” az izmaim  . Korábban már próbálkoztam pilátesszel, de valahogy nem voltam kitartó. A Te videóidról viszont sugárzik a jókedv és a szimpatikus egyéniséged miatt mindig vártam az újabb leckéket 🙂 Köszönöm.”

Judit