Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Petró Nóra

Voltak derék problémáim és ebből adódóan úgy gondoltam, hogy nem csinálhatok bizonyos mozdulatokat. Egyik ilyen volt a hátragördülés és láb fej mögött tartása…..először nem is csináltam meg, aztán megpróbáltam… és döbbenten ültem utána a szőnyegen: képes vagyok rá! És nem kezdett el fájni újra a derekam! Azaz az erősítő jellegű videókon kívül – mert szeretnék, minél formásabb lenni 🙂 – nekem jót tesz a derék fájás elleni, gerinc ruganyosságot fokozó mozgás is! Köszönöm szépen Neked! Nagyon hálás vagyok azért, amit eddig kaptam!

Petró Nóra