Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Ha értékes eredményre vársz, akkor három lényeges dologra lesz szükséged: először is kemény munkára, másodszor kitartásra, harmadszor józan paraszti észre."

Thomas A. Edison

Szaller Kata, Esztergom

Az utóbbi két hónapban úgy éreztem, talán most már óvatosan elkezdhetek otthon mozogni, hogy visszanyerjem az állóképességemet. Egyik este mondtam a Barátomnak, hogy ha jön is hozzám, számoljon vele, hogy úgy 40 percig el kell foglalnia magát, mert én pilatesezni fogok. Egyből jött a kérdés, hogy mi az? Nagyvonalakban vázoltam neki a dolgot és két bödön puding mellett beraktam a 13-as DVD-det. Mire megettük a pudingot, közölte hogy ő ezt ki akarja próbálni, és azóta rendszeresen együtt pilates-ezünk :o) Próbálok neki segíteni, igazítani, mutatni mit hogyan, és nagyon élvezi, meg én is. Szuper hogy a két szerelmemet össze tudom egyeztetni 😀 Együtt súlyzózunk, hátizmozunk, nyújtunk, sőt néha még hasra is eddz velem.
Hatalmas sikernek élem meg, hogy pasi létére ilyesmire képes és nagyon büszke vagyok rá!