Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Szaller Kata, Esztergom

Az utóbbi két hónapban úgy éreztem, talán most már óvatosan elkezdhetek otthon mozogni, hogy visszanyerjem az állóképességemet. Egyik este mondtam a Barátomnak, hogy ha jön is hozzám, számoljon vele, hogy úgy 40 percig el kell foglalnia magát, mert én pilatesezni fogok. Egyből jött a kérdés, hogy mi az? Nagyvonalakban vázoltam neki a dolgot és két bödön puding mellett beraktam a 13-as DVD-det. Mire megettük a pudingot, közölte hogy ő ezt ki akarja próbálni, és azóta rendszeresen együtt pilates-ezünk :o) Próbálok neki segíteni, igazítani, mutatni mit hogyan, és nagyon élvezi, meg én is. Szuper hogy a két szerelmemet össze tudom egyeztetni 😀 Együtt súlyzózunk, hátizmozunk, nyújtunk, sőt néha még hasra is eddz velem.
Hatalmas sikernek élem meg, hogy pasi létére ilyesmire képes és nagyon büszke vagyok rá!