Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Bokor Márta, Kovászna (Románia)

Kiléptem a komfortzónámból a táborozás alatt. Teljesen ismeretlen helyen és emberekkel találkoztam és jó szándékát tapasztaltam. Élménydús, tartalmas, hasznos programokon vettem részt, próbára tehettem képességeimet. A programok változatosak voltak, a gondolatoknál a lényegre koncentráltunk; betekintést nyertünk a meghívott előadók által a Nőket leginkább foglalkoztató kérdésekbe. Az otthoni barátnőim kérték, hogy vezessek naplót, hogy részletesen el tudjam mesélni, mi is történt itt – de erre nem volt lehetőségem! Még szerencse! Annál többet viszek haza a tudatomban, a sejtjeimben! Másokat is bátorítani fogok, hogy vegyenek részt ebben a táborban. Köszönöm a lehetőséget – kívánok kitartást és további sikereket!