Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Forster Kriszta, Budapest

A tábor tematikája érdekes és jól felépített volt, a meghívottak profik,  izgalmasak, szimpatikusak, minden együtt valóban SZUPERHÉTVÉGE!
Fantasztikusan jól éreztem magam, a nyárban ez volt az a 4 nap, ami RÓLAM szólt, ajándék Tőled és a Csapattól nekem. Mindent megkaptam, amit ígért a tábor, igaz, én is igyekeztem megtenni mindent ennek érdekében: részt vettem mindenben, úgy a testi, mint a lelki-szellemi munkában. Tudod: „megmutathatom Neked az utat, de magadnak kell végigjárnod”. Hatalmas lökést kaptam minden szempontból. Sokkal pontosabban tudom a gyakorlatokat végrehajtani az útmutatásotok alapján, mélyen elgondolkodtam Hoppál Bori szavain, igyekszem a mindennapjaimba beépíteni. Müller Péter nagy élmény volt élőben. Talán úgy tudnám megfogalmazni az érzéseimet, hogy egyre büszkébb vagyok arra, hogy nőnek születtem! Még egyszer köszönöm Neked azt az óriási munkát, lelkesedést, szervezést, amit a tábor kitalálásába, előkészítésébe, szervezésébe, megvalósításába belefektettél, köszönöm a családodnak a támogatást, amit kaptál tőlük, hogy ennyire ránk tudtál koncentrálni.
Remélem, hogy „jövőre Veled ugyanitt”!!!