Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Csak azok, akik felvállalják annak kockázatát, hogy túl messzire menjenek, jöhetnek rá arra, valójában milyen messzire juthatnak."

T.S. Elliot

Gera Szabolcs (19 éves :)), Nyíregyháza

Az érzéseim nem tudom leírni, mivel köztudott, hogy az érzések szavakkal kifejezhetetlenek, de a gondolataimat talán sikerül. Tudod, hogy számomra ez a tábor meglepetés volt, így elvárásaim nem is voltak a hétvégével kapcsolatban, viszont most mégis azt kell mondanom, hogy fájó szívvel hagyom el a tábort. Szóhoz sem jutok, talán fel sem fogtam … Egyszerűen minden nagyszerű volt. Felüdülés, kikapcsolódás, szórakozás, mindez egybekötve egészséges és nagyon hasznos programokkal. Nekem nagyon tetszett, szuperül éreztem magam és Neked hála, újra tudom értékelni az élet pozitív oldalát!
Minden nagyon tetszett, jó társaság, szép és kulturált környezet, és a legfontosabb: nagyszerű Pilates órák. Továbbá tetszettek a programok, kellemes és jó időtöltést biztosítottak, összességében mindennel maximálisan meg vagyok elégedve! Minden úgy volt jó, ahogy, ezen alkalommal történt. Egy jó bulihoz és Pilates órához ennél több nem kell. Szuper hétvége volt!
Köszönöm, és 1 év múlva újra találkozunk, de addig is jó egészséget és sok boldogságot kívánok!