Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Hajdu Gyöngyi, Keszthely

A kilencedik tábori élményeim, mint eddig minden évben, ismét új meglepetéssel szolgáltak. Nagyon örültem, hogy bepillanthattam az öt elem, hagyományos kínai konyha rejtelmeibe. Úgy éreztem, új fejezetet nyithatok az étkezésem történetében, végre tudatosabban figyelek a táplálékaimra, az egészségemre. Simonfi Ági új szerepkörben, előadóként is megcsillantotta a sokoldalúságát.

A DISC személyiségtipológia bemutatásával, felcsigázta a kíváncsiságomat. Gyorsan keresgéltem, milyen vagyok én valójában, milyen lehetnék, és milyenné szeretnék válni. Igazi, önismereti „AHA” élményt jelentett számomra. A gondolat, az érzés és a fizikai együttrezgés, csúcs-órái számomra, Misty Tripolival kezdődtek. A lágy, rezdülésszerű mozzanatoktól, a dinamikus, határozott kar-láb- törzs koreográfiákon át, az önfeledt, áramlatban, flow-ban átélt élmény felé haladtunk, attól függően, ki mennyit szánt, megmutatni önmagából. Felszabadító örömbombaként hatott rám.

A Pilates gyakorlatokról még nem is szóltam!!! Csak felsőfokon említhetem Ági és Erika óráit. Ők alapozták meg a Tábor szakmai profizmusát. Minden Pilates és Bodyart órán emlékeztettek az életfilozófiámra, amit Jim Rohn-tól kölcsönöztem és a jelszavammá vált. „Őrizd a tested, mert ez az egyetlen hely, ahol élhetsz!”