Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Ha értékes eredményre vársz, akkor három lényeges dologra lesz szükséged: először is kemény munkára, másodszor kitartásra, harmadszor józan paraszti észre."

Thomas A. Edison

Kiss Kriszta, Budapest

Eddig is éreztem, hogy a Pilatesszel valami nagyon fontos és jó dolgot találtam. Ez a tábor elmélyítette az érzést, hogy jó úton járok egy egészségesebb élet felé. Megtapasztaltam azt az érzést újra és újra, hogy akármilyen fáradt vagyok, és akármennyire fáj, odaállok, és csinálom. Voltak kezdeti nehézségek, volt mélypont, és az utolsó napokra volt meglepetés: értem, érzem a feladatokat, rugalmasabb, energikusabb lettem.
Azt hittem, hogy a legjobb az lesz a táborban, hogy kipróbálhatok sokféle más órát, mozgást is, de nem ez volt. A legjobb az volt, hogy rájöttem, hogy Pilatesezni szeretnék! Nem csak alkalmanként. Nem csak azért mert KELL valamit sportolnom a kezelésem részeként. Hanem azért, mert fantasztikus amit tesz a testemmel, és a lelkemmel.
Köszönöm Ági!!!