Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Az énkép ereje abban van, hogy az emberek hajlamosak felnőni az önmagukról alkotott képük szintjére."

Dr. J.E. Loehr

Kovács-Herczegh Nóra, Budapest

Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat a táborban Larisszával! Régen volt ekkora élményben részünk!
Szuperek voltak a programok, a tornák, jól el is fáradtam:-) Sárkányhajózás, canopy, táncház, Hoppál Bori, mind-mind tökéletes választás volt. És nagyon jó volt a csapat!!! Ami külön nagyon tetszett, az a hozzáállásotok, vidámságotok, a megerősítés, a támogatás, az őszinteség. Minden, ami nekem nagyon fontos az életben. Csodálatos embereket ismertünk meg, jó emlékezni azokra a napokra. A tábor hatására Larissza is jön majd velem tornázni, ami nagy szó, nem az a nagy sportkedvelő.
Hoppál Bori mély nyomokat hagyott bennünk. Egy baráti borozáson elmélyültünk a témában, a fiúk is nagyon érdeklődtek, elkezdték olvasgatni a könyvét!
Jövőre tuti jövünk valamelyik táborba, én jönnék a májusira is, de meglátom, hogy a munkával hogy tudom majd megoldani.
Képzeld, meséltem Anyukámnak is, Ő is jönne, sőt az unokatestvére is! Na ez a legnagyobb dolog, mert ők nagyon kampányszerű sportolók. Jó ideje, csak beszélnek róla:-)
Úgyhogy valahogy összehozunk egy össznépi családi részvételt!