Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Mészáros Erzsébet, Orosháza

Öt év után újra táboroztam és a nyár egyik legjobban várt és legjobban sikerült pár napja lett. Remek csapat, jobbnál jobb programok. Rengeteg pozitív lökést kaptam és nagyon vigyázok rá, hogy sokáig kitartson. Amióta hazajöttem újra minden nap pilatesezem (még nyaralás alatt is !!) és nagyon büszkén írom a piros „P-ket” a naptáramba!! Robinak (a Férjemnek) mondtam, nem kell szülinapi ajándékon gondolkodnia, ismételje bátran a tavalyit!