Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Csak azok, akik felvállalják annak kockázatát, hogy túl messzire menjenek, jöhetnek rá arra, valójában milyen messzire juthatnak."

T.S. Elliot

Sapsál Anna, Bécs

Én leginkább a sport miatt jövök, meg a társaságért. Ilyenkor megpróbálom átlépni a határaimat, ami idén is sikerült sok szempontból is – úgy érzem, hogy a Pilates elég jól megy, a táncos órák meg sok mindent megmozgattak bennem érzelmileg is. Kár, hogy ilyesmire máskor nincsen lehetőségem (itt Bécsben eddig nem találtam Groove-órákat). Szóval, egyértelműen az első helyen a mozgásos órák állnak. De nagyon tetszett a fűszeres foglalkozás, meg a főzés is. A DISC érdekes volt, de ennyi idő alatt annyira csak a felületet lehet megkarcolni, hogy inkább csak egy játéknak tűnt.