Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Az énkép ereje abban van, hogy az emberek hajlamosak felnőni az önmagukról alkotott képük szintjére."

Dr. J.E. Loehr

Szabó Orsolya, klasszikus Pilates edző :), Budapest

Szeretném megköszönni, hogy részt vehettem a táborban, fergeteges élmény volt.
Olyan sok pozitív energia szabadult fel ott, annyi kedves szó hangzott el és olyan szemléletformáló gondolatokat hallottam egy napba sűrítve, hogy szinte elsöpört az ereje… még mindig érzem a hatását annak a napnak (pedig azóta 2 hét telt el).
A kalandpark – sziklamászó tanonc lévén – szintén öröm volt, főleg, mivel amikor a napok közül választottam, még úgy tudtam, hogy erről épp le fogok maradni, úgyhogy külön meglepetés volt, hogy ez is pont az általam is meglátogatott programok közé került.
A sminkelést is rögtön kipróbáltam, néhány tippet tényleg tudok használni belőle a mindennapokban, illetve a melltartóválasztással kapcsolatban is átrendeződtek a gondolataim… 
Hoppál Bori workshopja pedig engem is Buddhává varázsolt. Sokkal kevesebb dolog tud azóta felbosszantani, illetve minden nehezebb kérdésre ránézek egy távolabbi nézőpontból is, ami segít elengedni vagy feldolgozni az adott kérdéseket.
 Még egyszer – és ezerszer – köszönöm, hogy ott lehetettem, remélem, hogy hamarosan találkozunk ismét.