Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Várallyai Éva, Szada

Azért jöttem, hogy jó megmozgass, hát megkaptam! De olyan változatos és magával ragadó formában, hogy fel sem tűnt, csak másnap reggel, hogy mindenem érzem. Sikerült kikapcsolódnom, feltöltődnöm, és ezt a változatos programon kívül a remek társaságnak is köszönhetem.
Nagyon tetszettek Ági órái, nagyon jó volt, hogy végig Ági szakszerű irányításával dolgoztunk. Jó volt végigtapasztalni, hogy egy Pilates óra hogyan tud alkalomról alkalomra fejlődni.
Idén a társaság is egészen különlegesen nagyszerű volt…