Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Viszt Éva, Budapest

Amióta megismertük a tábort, azóta nem hagytunk ki egyetlen évet sem. Azóta minden évben elviszünk két „pálmát” is: én vagyok a legidősebb táborozó (72) és férjem az egyetlen férfi (általában). Mindketten nagyon várjuk a tábort, mert változatos, a mozgás programok megcsinálhatók, még az idősebbeknek és az ügyetlenebbeknek is. A tábor után sokáig rendben van a derekam. Ma már a lumbágó is elkerül, ezt elsősorban a táplálkozásom megváltoztatásával és rendszeres mozgással értem el. Nem felejtettem el, hogy Ági táborának köszönhetem, hogy egy súlyos lumbágó után az 1,5 cm-es lábrövidülésem helyre állt, és azóta is rendben van.
Mindig örülünk annak, hogy találkozunk régi táborozó ismerősökkel az ország minden tájáról és a határokon túlról is és látjuk, hogy az idő telik, de a táborozók kondíciója, életkedve, kinézete egyre jobb lesz. Köszönjük Ági!