Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A tapasztalatot nem tudod "előállítani". Meg kell szerezned azt."

Albert Camus

Dr. Veres Andrea, háziorvos (Pécs)

Tegnap sikerült a postán átvennem a bizonyítványomat. Nagyon örültem neki. Rendkívül igényes és szép. Én már korábban elhatároztam, hogy arany keretbe fogom foglaltatni és most megnyugodva látom, hogy illeni fog hozzá.

Büszkén jelenthetem be, hogy kész van otthon a stúdió. 28 m2. A padlástérben. 3 matrac fér el és a reformer + a stick.
Már van egy kis csoportom. 3 fő. Annyira élvezik, hogy hetente 2x járnak. Ma lesz a 3. óra. Az egyik lány egy évig járt Pilatesre előtte, meg is voltam kicsit ijedve, de elmondta, hogy ilyen jó órán még nem volt. Igazolódik minden alkalommal a mondásod, hogy a módszer igazolja önmagát.
Vezetem az óráimról a naplót. A vizsga óta már 30-nál tartok. /szinte hihetetlen/. Én is gyakorlok. És… készülök a PPSII-re… 2011-ben. Feltétlenül indítanod kell tanfolyamot. A 2. erőközpontra még nagy szükségünk van.