Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Ha értékes eredményre vársz, akkor három lényeges dologra lesz szükséged: először is kemény munkára, másodszor kitartásra, harmadszor józan paraszti észre."

Thomas A. Edison

Gönye Erika, gyógytornász (Hévíz)

16 éve dolgozom gyógytornászként mind a rehabilitáció, mind prevenció, rekreáció területén. Pár évvel ezelőtt ismerkedtem meg a Pilates tornával, ezzel az egyedülálló edzésmódszerrel, amelyet kiválóan lehet alkalmazni mind a gyógytornában, mind a prevencióban.

Nagyon örültem, hogy végre nálunk is elkezdődött a minőségi Pilates oktatás.
Már régóta vártam ezt a napot, melyen elkezdődött a tanfolyam. A két nap alatt sok új ismerettel, gyakorlattal gazdagodtam, és egy nagyon jól felépített oktatáson vehettem részt. Nagyon tetszett, hogy az elmélet mellett volt idő a gyakorlatok bemutatására és begyakorlására. A tanfolyam alatt végig kellemes, barátságos légkör uralkodott a csoportban. Kiváló volt az oktató (Ági) személyisége, előadói képessége. Egész egyénisége tükrözi a Pilates iránti elhivatottságát. Testtartásán és izomzatán is látszik, hogy saját maga is rendszeresen végzi a Pilates által kidolgozott gyakorlatsort, ami nagyon-nagyon fontos!!!Örültem, hogy egy kimagaslóan jól képzett oktatótól tanulhattam. Nagyon tetszik a PPC többlépcsős képzési rendszer, így ha valaki ezeket elvégzi, akkor biztos, hogy egy magasan kvalifikált oktató válik belőle.
Köszönöm ezt a csodálatos hétvégét, és remélem, találkozunk a következő képzésen.