Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A tapasztalatot nem tudod "előállítani". Meg kell szerezned azt."

Albert Camus

Greff Réka, Budapest

Egyik régóta dédelgetett álmom vált valóra az idén azzal, hogy pilates oktató lehettem. Ha ki akarnám emelni az év legemlékezetesebb pillanatait, legnagyobb sikereit, akkor az oktatóként szerzett élményeim, tapasztalataim az elsők között lennének!! 🙂 
 
A résztvevőktől jövő pozitív megerősítések, köszönetek, csillogó szemek és bizalom hihetetlen sok erőt, töltést és örömet adnak! És amikor azzal jön oda hozzám valaki, hogy ő ugyan callanetics oktató, de annyira tetszik neki az órám, hogy kacérkodik a pilates oktatás gondolatával, és azt, és úgy szeretné megtanulni, ahogyan én csinálom, ennél több azt gondolom, nem is kell.
 
Ez pedig nélküled, Ági, nem sikerült volna! Nagyon köszönöm Neked a munkádat, hogy vagy, hogy lehet hozzád fordulni a kérdéseimmel!
 
És persze kíváncsian várom a jövő évi tanfolyamokat, továbbképzési lehetőséget. 🙂 Szeretettel: Réka