Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Révész Tünde Nyíregyházáról

Egy mozgalmas nap végefelé vagyok, lassan megnyugszom. Most jöttem haza, és alig várom hogy beszámoljak róla: Igen, hosszas nekikészülődés után, de ma de. megvolt az első Pilates óra, amit én (félkézzel:) mifelénk így mondják) vezényeltem le. Nagyon izgultam előtte, alig aludtam valamit, de úgy érzem megérte, jól sikerült, bár még van min javítani. Ami a legjobb, hogy mindenki más is túlélte, sőt azt mondták, hogy eljönnek máskor is.:)

Nagyon sokat köszönhetek Neked- már eddig is! Először is amit legutóbb kaptam Tőled  elismerő oklevelet, nagyon meghatott és boldoggá tett. Tudod, ami a kóspallagi szuperhétvégéről szól! Ma meg is mutattam a vendégeknek, lássák milyen profi motivátor-amellett hogy kiváló edző az a Simonfi Ági! Az elmúlt 7en a gyakorláson kívül a hírleveleket is ( hát még nem mindet!) átolvasgattam és bizony sokat lehet tanulni belőlük! A dvd-k anyagai a legnagyobb segítség! Nem is tudom, nélkülük szerintem el sem kezdtem volna.