Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Az énkép ereje abban van, hogy az emberek hajlamosak felnőni az önmagukról alkotott képük szintjére."

Dr. J.E. Loehr

Révész Tünde Nyíregyházáról

Egy mozgalmas nap végefelé vagyok, lassan megnyugszom. Most jöttem haza, és alig várom hogy beszámoljak róla: Igen, hosszas nekikészülődés után, de ma de. megvolt az első Pilates óra, amit én (félkézzel:) mifelénk így mondják) vezényeltem le. Nagyon izgultam előtte, alig aludtam valamit, de úgy érzem megérte, jól sikerült, bár még van min javítani. Ami a legjobb, hogy mindenki más is túlélte, sőt azt mondták, hogy eljönnek máskor is.:)

Nagyon sokat köszönhetek Neked- már eddig is! Először is amit legutóbb kaptam Tőled  elismerő oklevelet, nagyon meghatott és boldoggá tett. Tudod, ami a kóspallagi szuperhétvégéről szól! Ma meg is mutattam a vendégeknek, lássák milyen profi motivátor-amellett hogy kiváló edző az a Simonfi Ági! Az elmúlt 7en a gyakorláson kívül a hírleveleket is ( hát még nem mindet!) átolvasgattam és bizony sokat lehet tanulni belőlük! A dvd-k anyagai a legnagyobb segítség! Nem is tudom, nélkülük szerintem el sem kezdtem volna.