Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A tapasztalatot nem tudod "előállítani". Meg kell szerezned azt."

Albert Camus

Schleier Tünde, Székesfehérvár

A hétvége tényleg szuper volt, azóta aludni is alig bírok, hogy mikor folytathatom a tanulást. Addig is szorgalmasan gyakorlok…
Fél évvel ezelőtt ismerkedtem meg a Pilatessel, a Te kezdő DVD-en keresztül. Természetesen fő célom a ruhaméretem csökkentése volt. A mindennapi gyakorlással viszont a torna szenvedéllyé vált. Ezért is örültem nagyon, hogy személyesen is találkozhatom Veled egy hétvégi tanfolyam során. Az pedig, hogy (esetleg) én is továbbadhatom a Pilates -i tudást, teljesen felcsigázott.
Aztán eljött A HÉTVÉGE! Soha nem hittem volna, hogy a rajongást fokozni lehet. Egyszerűen CSÚCS volt. A tökéletesen felépített oktatási rendszer. (Eredeti hivatásomat nézve is pedagógus vagyok, ezért tudom, hogy a pontos tanítási módszertan nélkül a legnagyobb tudás sem ér semmit. Sajnos sok kolléga ezt manapság kihagyja a számításból.)
A sok új ismeretanyag. (Nem csak jegyzet formájában.) A rengeteg gyakorlás. (Amitől az edző is csak tökéletesedik.) Az új gépek, amitől a torna mozgásrendszerré válik.
A jó hangulat. (Ami feledtette a csoport minden tagjával, hogy reggel 9-től este 5 -ig “nyúztál” bennünket.) Oldalakon keresztül tudnék írni, hogy mennyi új ismerettel gazdagodtam és nem csak „Pilatesileg”. Egy biztos. Ez a mozgásrendszer, ezzel az oktatási formával túlmutat a testedzésen. Ez az ember tudatos emberré válásának a lehetősége.
Életcél!
Köszönöm, hogy elhoztad Magyarországra. Ha előbb nem (de remélem, azért előbb is) találkozunk szeptemberben a PPS tanfolyamon.