Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Temesi Szilvia, Budapest

Temesi Szilvia vagyok, 45 éves. 36-os szoknyát hordok és csípőnadrágot. Nagyon jól érzem magam bennük. Kb. egy év alatt teljesen átalakult a testem. Nem sokat fogytam, csak 4-5 kilót, de azt pont onnan, ahonnan a legnagyobb szükség volt rá. Hasból, csípőből, popsiból és a combomból.
Akkor lett gyanús a dolog, amikor 40-es méretű ruháim kezdtek sorban lepotyogni rólam. Aztán férjem kérdése (“És hová tűnt a feneked?”) ébresztett rá, hogy tényleg működik a dolog. Mármint a Pilates. A sajgó hát és a görbe tartás – amitől szintén sokat szenvedtem – már a múlté! Mellékhatásként pedig kaptam egy klassz alakot. Nem beszélve arról, hogy azok a gusztustalan kis göböcskék is eltűntek a combomról és a fenekemről. A Pilatest ajánlom azoknak, akik hajlékonyabb testre és gerincre vágynak, akik a problémás testrészekről fogyni szeretnének, akik berozsdásodott izmaikat újra formába akarják hozni, akik újra “érezni” akarják a testüket.
(Szilvi azóta elvégezte nálunk a klasszikus PeakPilates edzőképző tanfolyamot és magát német tanárból átképezve főállásban edzősködik:))