Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Az énkép ereje abban van, hogy az emberek hajlamosak felnőni az önmagukról alkotott képük szintjére."

Dr. J.E. Loehr

Temesi Szilvia, Budapest

Temesi Szilvia vagyok, 45 éves. 36-os szoknyát hordok és csípőnadrágot. Nagyon jól érzem magam bennük. Kb. egy év alatt teljesen átalakult a testem. Nem sokat fogytam, csak 4-5 kilót, de azt pont onnan, ahonnan a legnagyobb szükség volt rá. Hasból, csípőből, popsiból és a combomból.
Akkor lett gyanús a dolog, amikor 40-es méretű ruháim kezdtek sorban lepotyogni rólam. Aztán férjem kérdése (“És hová tűnt a feneked?”) ébresztett rá, hogy tényleg működik a dolog. Mármint a Pilates. A sajgó hát és a görbe tartás – amitől szintén sokat szenvedtem – már a múlté! Mellékhatásként pedig kaptam egy klassz alakot. Nem beszélve arról, hogy azok a gusztustalan kis göböcskék is eltűntek a combomról és a fenekemről. A Pilatest ajánlom azoknak, akik hajlékonyabb testre és gerincre vágynak, akik a problémás testrészekről fogyni szeretnének, akik berozsdásodott izmaikat újra formába akarják hozni, akik újra “érezni” akarják a testüket.
(Szilvi azóta elvégezte nálunk a klasszikus PeakPilates edzőképző tanfolyamot és magát német tanárból átképezve főállásban edzősködik:))