Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Csercsics Kriszti

Kb. 2 éve találtam rá az interneten az oldaladra. Neked köszönhetően mára olyan eredményt érhettem el, amit több évi kemény súlyzós edzéssel sem sikerült. A fogyás is könnyedén ment, igaz csak 5-6 kg fogyására volt szükségem.

Megvásároltam a kezdő és haladó klasszikus pilates DVD-t és pár hónapja ajándékba megkaptam a Pilates 13 DVD-t. Utóbbinak köszönhetem a legtöbb és leggyorsabb változást. A karedzés egyszerűen fantasztikus. Így utólag már bánom, hogy nem mértem a kerületét hétről-hétre, de a felesleg 3-4 alkalom után szinte már teljesen eltűnt, még most is hihetetlen és döbbenetes a változás ilyen rövid idő alatt. A has formálással is nagyon jól haladok, nem hittem volna, hogy a 300 felülést edzésenként elég helyettesíteni sokkal kevesebb gyakorlattal. Amivel nem mellesleg jobb eredmény is lehet elérni.
Továbbra is kitartóan folytatom az edzéseket, amelyek már eddig is igen jó hatással voltak testre-lélekre egyaránt. Köszönöm az eddigi segítségedet is.