Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Tündi

„Nem fogod elhinni! Két hét alatt 6 cm-rel lett kisebb a derékbőségem! A gond az, hogy nemrégen műtötték a szívem és nem bírok még sokat csinálni egyszerre. Az első dvd-ből is csak a kezdő program megy.
Nagyon sok olyan dvd van a piacon, ami csak egészséges, fiatal, fitt embereknek szól. Az ember elkezdi, a “bemelegítés” után 3 napig nem tud mozdulni és úgy érzi, ő már semmire se jó. Pedig szerintem azok vannak kevesebben, akik ezeket elsőre végig is csinálják, biztos többen vagyunk kövérek, betegek, akik már nem 20 évesek, de azért még mozogni szeretnének. Ha másért nem, a jobb életminőségért, vagy csak azért, hogy a közértből hazafelé még az emeletre is fel tudják vinni a szatyrot lift nélkül. Ezért jó ez a dvd!
Mert amikor először csináltam és már azt éreztem, hogy közel a „vég”, akkor TE biztattál, hogy ne adjuk fel. Nem akartam hinni a fülemnek! Itt van egy fitt nő és nem vár tőlünk annyit, hogy azt ne tudjuk teljesíteni! Hát ezért nem porosodik a polcon!
Ez az első olyan tornasorozat, amit végig tudok csinálni! Ez nagyon jó érzés! Igaz, egyelőre csak a kezdőt, de hát végül is kezdő vagyok. Végre nem érzem magam bénának!